100 FÖREBEDJARE I SKÅNE

ETT FÖRVANDLAT SKÅNE GENOM BÖN!

”Epafras, som är en av er, hälsar. Han är en Kristi Jesu tjänare som alltid kämpar för er i sina böner, för att ni skall stå fasta, fullkomliga och helt övertygade om allt vad Gud vill.” Kol.4:12

Bli en av de 100 förebedjarna. Anmäl dig här.

Gud har gett mig en vision för ”100 förebedjare för Skåne.” Att 100 förebedjare ber en speciell timme och tillsammans 100 timmar i veckan för Skåne.”

Jag vet att de här förebedjarna finns där ute på Skånefältet och jag vill så gärna hitta dem för att uppmuntra, stödja och styrka dessa Guds ”bönesoldater.” Vi har ofta olika dagar och konferenser för pastorer, sång- och musikledare, barnarbetare etc. men förebedjarna behöver också då och då komma tillsammans för att bli uppmuntrade och styrkta. Vi behöver lyfta fram våra förebedjare och tala om för dem att de betyder så oerhört mycket för att Guds rike skall gå framåt i Skåne. Förnyelse och väckelse har alltid föregåtts av mycket bön, att människor har vaknat upp över betydelsen av att bedja.

Dessa 100 förebedjare kan nätverka med varandra, uppmuntra varandra, sporra varandra etc. Vi kan skicka ut viktiga böneämnen till bedjarna och vid några tillfällen per år komma tillsammans för att uppmuntra och bedja tillsammans. Låt oss var och en vara med att bedja och tillsammans bilda ett stort böneteam för hela Skåne. Jag är mycket glad att Anna Wallin från Trelleborg vill vara med att hjälpa till med att administrera denna vision om ”100 förebedjare för Skåne.” Det är hög tid att lyfta upp bönen och förebedjarna på ett högre plan för att Guds syften skall förverkligas på Skånefältet. Maila oss om du vill vara en av dessa 100 förebedjare.

Hälsningar Curt Levin

2 kommentarer:

  1. Hej. När var nästa Bönepass i Hbg? Tappat datum. Plats o klockslag?. Tack på förhand.

    SvaraRadera
  2. Nästa bönesamling i Helsingborg är den 11 november kl 17 i Pingstkyrkan. Se http://www.pionjarmissionen.org/2018/09/tva-viktiga-bonesamlingar-i-host.html

    SvaraRadera